Saturday, 24 March 2012

Mengapa kita membeli barangan zionis israel ??


 Haram jika kita berdagang dengan zionis . Jika kita berdagang dengan golongan zionis kita telah mengiktiraf negara Israel  . kita tidak boleh berurus niaga dengan yahudi kerana syarikat yahudi telah membekalkan dana kewangan kepada zionis untuk membeli peralatan peperangan untuk menindas penduduk Gaza di palestine .


Ramai dikalangan kita yang  menjadi juara menentang israel .Namun lihat di negara kita berapa banyak syarikat israel yang membuka cawangan di negara kita malaysia .Ini merupakan satu  persoalan  penting  ...???


Paling penting mengapa pertubuhan yahudi bebas di negara kita .Bagaimana kita ingin mengagalkan usaha zionis israel jika di dalam negara kita sendiri pertubuhan yahudi bebas beroperasi . Pada pandangan saya sebelum kita ingin menentang yahudi di negara luar baik kita memulaukan yahudi yang berada di negara kita sendiri . Cuba anda fikir berapa banyak syarikat - syarikat  yahudi  yang beroperasi  di negara kita .Hasil keuntungan syarikat yahudi akan disalurkan kepada negara  zionis .Syarikat yahudi banyak beroperasi dalam  perbagai bidang di negara kita .


Mengapa kebanyakkan negara di dunia termasuk malaysia mengamalkan ekonomi  yahudi seperti mengamalkan perbankan yang berunsur riba  dan sebagainya .  

No comments:

Post a Comment